Disclaimer

In het verleden hebben tienduizenden mensen veel plezier beleeft aan de avonturen van het detective echtpaar Paul en Ina Vlaanderen. Ook nu is er nog een grote groep mensen die een groot genoegen beleven met het beluisteren van de overgebleven uitzendingen van Paul Vlaanderen.

Ons doel is dan ook om de liefhebbers van dit hoorspel een plek te geven waar ze elkaar (virtueel) kunnen ontmoeten om ervaringen uit te wisselen. Om te kunnen luisteren moet je natuurlijk wel over de uitzendingen kunnen beschikken, dat betekent dus ook dat we er alles aan zullen doen om de ooit uitgezonden afleveringen voor zover dat mogelijk is te completeren.
Wij zijn liefhebbers van het hoorspel en hebben absoluut geen enkele commerciële bedoeling. Op het internet is het moeilijk te bepalen van wie nu de oorspronkelijke teksten/foto's zijn zodat het bijna onmogelijk is om de juiste bronnen te vernoemen, wij willen de auteursrechten van andere te respecteren, mocht u toch op de een of andere manier vinden dat u recht door ons geschonden wordt dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen zodat wij het betreffende materiaal van de site zullen verwijderen.