14
november
2010

Gratis (prijsvraag) Paul Vlaanderen en het Alex mysterie

een prijsvraag

Paul Vlaanderen en het Alex mysterieTer gelegenheid van het uitbrengen van het "luisterboek" Paul Vlaanderen en het Alex-mysterie heeft uitgeverij Rubinstein enkele van deze luisterboeken aan ons beschikbaar gesteld die we aan de bezoekers van deze website mogen weggeven.

We hebben besloten om er een prijsvraag van te maken, mochten er meerdere bezoekers zijn die het antwoord goed hebben dan worden de luisterboeken onder deze goede inzenders verloot.


En dan nu de vraag:
Hoe heet het Paul Vlaanderen hoorspel waarin Jan van Ees voor de eerste keer meespeelt?

 


De oplossing kunt u via het contact formulier insturen.
 ( inzenden kan tot en met 12 December )

Uitgeverij Rubinstein presenteert „nieuwe‟ PAUL VLAANDEREN:

Paul Vlaanderen en het Alex- Mysterie

Paul Vlaanderen, gespeeld door Johan Schmitz, krijgt bezoek van Sir Graham,
die zijn problemen deelt met Vlaanderen. Een aantal bekende mensen is vermoord
en telkens vond men de naam “ALEX” op het de plaats van het delict.
Paul‟s interesse voor de zaak wordt versterkt door het overlijden van Sir Ernest, die vlak voor hij overleed de naam “Alex” in de oren van de detectiveschrijver fluistert. Op weg naar huis wordt de wagen van de Vlaanderens ook nog eens van de weg gereden. Dit alles zijn natuurlijk weer de ingrediënten voor een spannend verhaal.

Rolverdeling: Paul Vlaanderen – Johan Schmitz, Ina, zijn vrouw – Wieke Mulier; Sir Graham Forbes – Johan Remmelts; Inspecteur Crane – Jan Borkus en Ricky – Harry Bronk

• 4 cd-luisterboek • Luisterduur: circa 4 uur • Prijs: € 16,95 • Verschijningsdatum: november 2010 • ISBN: 9789047606635 / NUR 078 • Vormgeving Piet Schreuders

  • Tags: Rubinstein

Categories: Blog, Hoorspel, Nieuws