20
maart
2010

Uitslag prijsvraag - luisterboek

Wat is de meisjesnaam van Steve Temple

Gisteren was het de laatste dag om de oplossing van de prijsvraag in te sturen, vandaag volgt de uitslag.

Op de vraag "Wat is de meisjesnaam van Steve Temple ( let op , het gaat hier om de originele Engelse naam )" zijn vele antwoorden bij ons binnen gekomen maar de vraag was blijkbaar moeilijker dan we zelf dachten want ondanks de vele inzendingen zijn er maar enkele met het juiste antwoord.

De meeste inzenders kwamen met het antwoord Steve Trent, een logische gedachte  omdat de naam Steve Trent in enkele Paul Temple serie's en interviews genoemd wordt als ze het over de echtgenote van Paul Temple hebben maar ( er is bijna altijd een maar) het is niet het goede antwoord.

Een van de weinige die het wel goed heeft is dhr. J. Pons, hij kwam met de volgende oplossing: 

Wanneer Ina voor het eerst contact heeft met Paul in Paul Vlaanderen en de Ruitenboer, stelt zij zich voor als Steve Trent.
Tijdens het gesprek onthult zij haar echte naam: Louise Harvey.
Zij is de zuster van inspecteur Gerald Harvey, die kort daarvoor is vermoord.
Bron: Paul Vlaanderen en de Ruitenboer, Bruna, 1957

Louise Harvey gebruikt de naam Steve Trent als synoniem voor haar artikelen die zij als journalist in de krant publiceert, in deze artikelen roept zij Paul Temple op om zich met de zaak van de Ruitenboer te bemoeien, vandaar ook de Engelse titel Send for Paul Temple,
dus het enige goede antwoord op de vraag wat de meisjesnaam van Steve Temple is: Louise Harvey.

Degene die de luisterboeken gewonnen hebben zijn via email op de hoogte gebracht en kunnen het luisterboek Paul Temple en het Milbourne mysterie binnenkort in hun brievenbus verwachten.

Bij deze willen we iedereen bedanken die aan de prijsvraag heeft meegedaan en in het bijzonder uitgeverij Rubinstein die de luisterboeken beschikbaar heeft gesteld.

  • Tags: Milbourne mysterie, Rubinstein

Categories: Blog, Nieuws